«Чилі кон корені» — нотка гостренького до вечері

Це блюдо мексиканської кухні і в перекладі означає «чилі з м’ясом». Тому його основними інгредієнтами є м’ясо і гострий перець. Блюдо виходить дуже гострим і неймовірно пряним. Додаткові інгредієнти можуть змінюватися в залежності від ваших смакових уподобань.

Необхідні продукти

  • 1 фенхель
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 2 перцю «Чилі»
  • 2 зубчики часнику
  • 1 столова ложка паприки
  • 2 столові ложки кмину
  • 3 столові ложки кайєнського перцю
  • 1 паличка кориці
  • 3 столові ложки цукру
  • 400 грам фаршу
  • 1 банку червоною квасолі
  • 1 банка помідорів у власному соку
  • 4 столові ложки кукурудзи

Починаємо приготування

  • Фенхель нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю і моркву очищаємо, а потім нарізаємо невеликими шматочками. Подрібнюємо перець «Чилі».
  • У сковороду наливаємо оливкову олію і кладемо цибулю з фенхелем. Обсмажуємо овочі до прозорого стану. Додаємо в них моркву і перець «Чилі».
  • Коли овочі стануть м’якими, додаємо до них фарш і добре перемішуємо. Тушкуємо м’ясо до готовності, а потім додаємо підготовлені спеції, все перемішуємо. І тушкуємо на середньому вогні 10 хвилин.
  • Через відведений час в сковороду додаємо квасоля, помідори у власному соку і кукурудзу. Все знову перемішуємо і тушкуємо ще 10-15 хвилин. А потім подаємо до столу. До такої страви на гарнір чудово підійде рис, вийде дуже смачно!
  • Спробуйте також курку в гірчичному соусі зі спаржею. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    «Чили кон корне» — нотка остренького к ужину

    Приємного апетиту!