Рецептів приготування існує так багато, що, напевно, важко оцінити все. Але сьогоднішній варіант м’ясної страви мені дуже імпонує.
Соковиті котлети по-французьки виходять такими смачними і ароматними, що перед ними ніхто не в силах встояти. Не скажу точно, звідки саме таку назву, але є одне припущення (нехай пробачать мене лінгвісти). Як відомо, француженки відрізняються особливою стрункістю: може бути тому, що віддають перевагу саме цим котлет. Адже низькокалорійне блюдо, із зеленню, з мінімум калорій: і не додає зайвих кілограмів.
Необхідні інгредієнти
- 400 грам курячого філе;
- три курячих яйця;
- 2 столові ложки пшеничного борошна;
- одна столова ложка сметани;
- половина пучка зеленої цибулі;
- ½ Чайної ложки солі;
- ½ Чайної ложки чорного меленого перцю;
- 30 мл рослинного масла.
Як приготувати соковиті котлети по-французьки
Соковиті котлети по-французьки подаємо на стіл з домашніми коржами і салатом з свіжих овочів: смакота. Такий варіант м’ясної страви підійде і тим, хто дотримується дієти: не додасть зайвих сантиметрів на животі й боках (тільки в такому випадку треба відмовитися від хліба). Ніжні і апетитні котлетки зникають зі столу швидше, ніж йде часу на їх приготування: встояти перед ними неможливо. Обов’язково оцініть рецепт і повертайтеся на наш сайт за новими ідеями.
Приємного всім апетиту.