Приголомшлива скумбрія, запечена в соєво-гірчичному соусі

Пропонуємо вам рецепт смачної рибки до обіду або вечері. Приготована в такому соусі вона виходить дивовижно смачною і ситною. Ви полюбите її з першого шматочка. Скумбрія виходить соковитою, ніжною і буквально тане в роті.

Необхідні продукти

  • скумбрія — 2 шт
  • цибуля — 2 шт

Для соусу

  • соєвий соус — 3 ст. л
  • гірчиця — 2 ст. л
  • майонез — 2 ст. л

Починаємо приготування

  • Рибку розморожуємо, потім видаляємо голову і нутрощі. А потім ретельно промиваємо та нарізаємо невеликими порційними шматочками.
  • Очищаємо від лушпиння цибулю та нарізаємо кільцями або півкільцями.
  • У миску кладемо соєвий соус, гірчицю і майонез. Все перемішуємо, додаємо цибулю і рибку. Знову перемішуємо, накриваємо миску харчовою плівкою і залишаємо на 30-40 хвилин.
  • Миску промазуємо рослинним маслом, викладаємо на неї рибку і поливаємо соусом, що залишився.
  • Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 180-190 градусів. І випікаємо протягом 25-30 хвилин, а потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Рибку краще всього подавати з картоплею фрі, приготованим в мультиварці за рецептом з нашого сайту.

    Потрясающая скумбрия, запеченная в соево-горчичном соусе

    Приємного апетиту!