Приголомшлива м’ясна збірна солянка: смачне перше блюдо

Дуже смачна і приголомшлива м’ясна солянка на обід. Мій чоловік просто фанатіє від такого гарячого страви! М’ясо та копченості кладемо будь-які: все, що є в холодильнику!

Готувати суп зовсім не складно! М’ясо можна злегка підсмажити для смаку, але особисто я цього не роблю! Смак виходить і без того чудовим! Кількість продуктів не вказала спеціально: все залежить від вашого смаку і переваг. Подібну солянка пробувала в ресторані – вони її роблять в горщиках: у домашніх умовах такий варіант теж можна використовувати.

Необхідні інгредієнти

  • будь-яке м’ясо (краще на кісточці),
  • копчені реберця або стегенця,
  • шинка, сосиски або мисливські ковбаски,
  • томатна паста,
  • ріпчасту цибулю,
  • морква,
  • солоні або мариновані огірки,
  • сіль, перець, паприка копчена,
  • зелений лук,
  • маслини, лимон.

Приголомшлива збірна м’ясна солянка: як приготувати

  • М’ясо викладаємо в каструлю з гарячою водою, солимо і чекаємо, коли закипить.
  • Знімаємо пінку, варимо 2-3 хвилини і перекладаємо всі м’ясо в іншу каструлю: з гарячою водою.
  • Бульйон солимо, при закипання знімаємо пінку і варимо до готовності м’яса: приблизно 40 хвилин, додаємо лавровий лист.
  • Готуємо піджарку. Дрібно нарізаємо шинку і сосиски, відправляємо на сковороду, в розігріте рослинне масло.
  • Обсмажуємо злегка і додаємо нарізану кубиками цибулю, перемішуємо.
  • Викладаємо в сковороду натерту на крупній тертці моркву, перемішуємо, додаємо перець, спеції.
  • Коли морква стане м’якою, кладемо томат, вливаємо трохи води і тушкуємо далі: але вже під кришкою.
  • У бульйон додаємо половину цибулини і копчену курочку.
  • Дістаємо м’ясо в миску.
  • Дрібно нарізані солоні або мариновані огірки відправляємо в каструлю і варимо ще 15-20 хвилин.
  • М’ясо відокремлюємо від кісток і, коли огірки стануть м’якими, кладемо його в каструлю.
  • З бульйону дістаємо половинку цибулі, а туди викладаємо всю піджарку.
  • Якщо вода в каструлі сильно википіла, додаємо кип’ячену воду з чайника.
  • Солимо, перчимо до смаку і варимо 5-7 хвилин.
  • Перед подачею додаємо маслини, лимон і зелень. Не забуваємо і про сметану! Зазвичай аромат стоїть на всю квартиру! Неможливо встояти від такої страви: приголомшлива збірна м’ясна солянка – це дуже смачно і апетитно. При бажанні, її можна зробити і в горщиках: буде ще цікавіше. Інші рецепти смачних перших страв (і не тільки) дивіться на нашому сайті.

    Потрясающая мясная сборная солянка: вкусное первое блюдо

    Приємного всім апетиту.