Пекінська капуста по-корейськи швидкого приготування

Якщо ви любитель гострих страв, то цей рецепт спеціально для вас. Пекінська капуста приготовлена по-коерйски виходить гострою і дуже пікантною. Вона ідеально доповнить будь-яке ваше повсякденне блюдо і обов’язково вам сподобається.

Важливо! Готуйте страву тільки в гумових рукавичках!

Необхідні продукти

  • 1 пекінська капуста
  • 1 літр води
  • 2 столові ложки солі
  • 2 столові ложки цукру
  • 2 головки часнику
  • 3 перцю «Чилі»

Починаємо приготування

  • З капусти видаляємо погані листочки, а решта нарізаємо шматочками.
  • Часник очищаємо від лушпиння, а у гострого перцю «Чилі» видаляємо хвостики. Підготовлені продукти перемелюємо на м’ясорубці.
  • Підготовлену капусту перекладаємо в миску, додаємо часниково-перцеву суміш і все добре перемішуємо руками, а потім перекладаємо її в банку, злегка придавлюючи.
  • У чашку наливають воду, додаємо сіль і цукор. Все ретельно перемішуємо.
  • Підготовлений маринад вливаємо в банку до горлечка, накриваємо кришкою і залишаємо при кімнатній температурі на 10-12 годин. Потім капусту прибираємо в холодильник і маринуємо ще 2 години.
  • Через відведений час капуста готова, можна подавати до столу.
  • Подайте до цієї капусті картопля з м’ясом, запечена в духовці за рецептом з нашого сайту. Ваші близькі будуть у захваті!

    Пекинская капуста по-корейски быстрого приготовления

    Приємного апетиту!