Незрівнянний рулет з індички в духовці

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного блюда, яке припаде до душі кожному.

М’ясо виходить дуже ніжне і соковите. Від такої смакоти просто складно відірватися. Її можна подати з гідністю і до святкового столу. Відмінно поєднується з ягідним соусом. Більш того, корисне блюдо. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку і розбавити своє меню такий обалденной смакотою.

Потрібні інгредієнти

  • 1 літр води
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • 1 столова ложка солі
  • чорний мелений перець за смаком
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1 чайна ложка соусу бальзамік
  • 2 столові ложки гірчиці
  • 3 чебрецю
  • 1 чайна ложка меду
  • 700 гр індичого стегна

Починаємо процес

  • В першу чергу у воді розчиняємо сіль і кладемо сюди м’ясо. У такому вигляді залишаємо на 2-3 години.
  • Тепер в окрему ємність відправляємо соєвий соус, мед, гірчицю, перець, рослинна олія, бальзамічний оцет і чебрець. Добре все перемішуємо до однорідності.
  • Після закінчення потрібного часу дістаємо м’ясо обсушуємо його паперовими рушниками. Після чого перекладаємо в ємність з маринадом і залишаємо на 30 хвилин.
  • Потім згортаємо м’ясо в рулет шкірою вгору і зашиваємо.
  • Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 220°, на 20 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу залишаємо остигати на всю ніч.
  • Після чого змащуємо маринадом, що залишився і готуємо ще 15 хвилин. При цьому деко потрібно накрити фольгою.
  • Вам може сподобатися ніжний рулет з індички з овочами, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Бесподобный рулет из индейки в духовке

    Приємного апетиту!