Смачні волованах з пісочного тіста

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачної закуски, яка припаде до душі кожному.

Воловани вважаються французьким стравою. Готуються вони з листкового тіста. Начинку можна використовувати абсолютно будь-яку. Ми пропонуємо вам зробити їх з сиром, помідорами та печерицями. Також їх можна приготувати і з рибою, і з копченостями, наприклад. У будь-якому варіанті буде мега апетитно і красиво. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку і розбавити своє меню такий обалденной смакотою.

Потрібні інгредієнти

  • 1 помідор
  • сіль за смаком
  • 150 гр твердого сиру
  • печериці за смаком
  • 1 яйце
  • чорний мелений перець за смаком
  • 250 гр листкового тіста

Починаємо процес

  • В першу чергу попередньо тісто розморожуємо.
  • Потім, використовуючи стакан, вирізаємо кружечки рівної кількості.
  • Тепер, використовуючи форму менше, в половині з заготовок вирізаємо середину.
  • Цілі кружечки трохи змащуємо збитим яйцем.
  • Після чого поверх розміщуємо кільця з тіста і трохи притискаємо їх.
  • Тепер ці заготовки викладаємо на деко, попередньо застелений пергаментним папером.
  • Потім, використовуючи тертку, натираємо на крупній фракції твердий сир. По жмені викладаємо в центрах заготовок.
  • Добре вимиваємо помідор і обсушуємо його. Після чого нарізаємо кружечками і по одному укладаємо поверх сиру.
  • Тепер солимо і перчимо за смаком.
  • Нарізаємо тонкими пластинами печериці і розміщуємо поверх інших інгредієнтів. Якщо грибочки маленькі, то ріжемо навпіл.
  • Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, на 25 хвилин.
  • Подаємо таку смакоту теплою.
  • Ще Вам можуть сподобатися супер смачні хачапурі з листкового тіста, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Вкуснейшие волованы из слоеного теста

    Приємного апетиту!