Це блюдо-просто шедевр кулінарії. І сподобається навіть самим вибагливим гурманом. Помідори, фаршировані рікоттою мають неймовірний смак, приголомшливий аромат і красивий зовнішній вигляд. Їх можна приготувати в якості доповнення до сімейного вечері або поставити в вигляді закуски на святковий стіл! Готуються помідори просто і швидко.
Необхідні продукти
- рікотта — 500 гр
- помідори (великі) — 4 шт
- шинка — 200 гр
- цибуля-порей — 50 гр
- панірувальні сухарі — 4 ст. л
- часник — 2 зубчики
- чебрець — 3 гілочки
- оливкова олія — 4 ст. л
- сіль, перець
Починаємо приготування
Спробуйте також фаршировані помідори по-прованськи. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!