Пройшли новорічні свята. Але у нас є ще і дні народження, і безліч свят попереду!
Чим би таким здивувати гостей? Чим таким незвичайним пригостити? Пропоную рецепт із серії фентезі: ситний і смачний торт на закуску! Мені цей торт дуже сподобався: ошатний, смачний і яскравий! Ідея просто чудова – а вже якщо включити фантазію, то його можна кожен раз робити по-новому (начинку тільки міняти)! Зараз закуски, в яких основним інгредієнтом виступає хліб для тостів, знаходяться на піку популярності: тому що все просто і швидко. Ось і ми вирішили не відставати: і подарувати вам свою ідею.
Необхідні інгредієнти
- хліб для тостів (750 грам) – 20 скибочок,
- шинка – 250 грам (порізати скибочками),
- сир – 250 грам (порізати скибочками),
- майонез – 8 столових ложок.
Для начинки з тунцем
- консервований тунець в олії – 1 банка (150 грам) або можна замінити будь рибою за смаком,
- цибулина – 1 штука,
- помідор – 1 штука,
- оливки – 150 грам,
- майонез – 3 столові ложки,
- сіль – ½ чайної ложки.
Для начинки сурімі
- листя салату Айсберг – 5 штук,
- крабові палички – 200 грам,
- майонез – 3 столових ложки,
- сіль – ½ чайної ложки.
Для декору
- невелика морква – 1 штука,
- зелені оливки – 10 штук,
- помідори черрі – 4-5 штук,
- зелена цибуля – 20 грам.
Як приготувати ситний і смачний торт на закуску
Перед подачею ситний і смачний торт, зроблений на закуску, нарізаємо на порції. Пробуйте, і, будь ласка, не проковтнете мову! Якщо когось бентежить сумісність продуктів, ви сміливо можете зробити чисто рибний закусочний торт або чисто з м’яса. Або, наприклад, хліб замінити лавашем: теж прекрасний варіант! Вибирайте, готуйте, радуйте своєю кулінарною майстерністю близьких і гостей. А наш сайт вам в допомогу: завжди порадуємо простими і цікавими рецептами.
Приємного апетиту.