Оригінальний часниковий крем-суп

Це осіннє страва обов’язково вам сподобається. Суп має легку текстуру, виходить ніжним і не має яскраво вираженого часникового смаку. Часниковий супчик ідеально підійде до осіннього періоду і виходить простий дивовижним.

Необхідні продукти

  • 3 цибулини
  • 4 зубчики часнику
  • 500 мл бульйону
  • 200 мл вершків 33%
  • сіль, перець, мускатний горіх
  • оливкова олія
  • сир «Пармезан»
  • «Чіабатта»

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо, нарізаємо соломкою і кладемо в сковороду. Обсмажуємо до золотистого кольору.
  • Часник очищаємо, нарізаємо скибочками і додаємо до підготовленого луку. Туди ж додаємо мускатний горіх і все ще трохи обсмажуємо.
  • У каструлю наливаємо бульйон і доводимо до кипіння. Додаємо до нього обсмажені овочі, вершки, сіль і перець за смаком. А потім подрібнюємо блендером до стану пюре.
  • Супчик готовий доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
  • «Чіабатту» нарізаємо шматочками і підсушуємо на сухій сковороді. Сир «Пармезан» натираємо на тертці.
  • Готовий суп розливаємо по тарілках, зверху кладемо сухарі і сир. А потім подаємо до столу.
  • До речі, «Чіабатту» можна спекти самостійно за рецептом з нашого сайту.

    Оригинальный чесночный крем-суп

    Приємного апетиту!