Олів’є «Приємна заміна»

Оливье «Приятная замена»

Інгредієнти:

Червона квасоля

200 грамів

Морква велика

1 штука

Картопля

3 штук(і)

Горошок консервований

1 банку

Цибуля ріпчаста

1 головка

Для соусу

Сметана

250 грамів

Сіль
Перець чорний мелений
Часник

2 зубчики

Цукровий пісок

0,5 ст. л.

Гірчиця

0,5 ст. л.

Куркума мелена
Олія соняшникова

2 ст. л.

  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 24 години
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Температура подачі: Кімнатна температура
  • Кухня: Європейська
  • Привід: Новий Рік
  • Сезон: зима

Червону квасоля замочимо у воді і продержим її в такому стані цілу ніч до самого ранку. Тільки після цього потрібно відварити квасолю до повної готовності. Потім картоплю і моркву, які ми відварили і очистили від шкірки, нарізаємо на дрібні кубики. Потім подрібнюємо очищений ріпчасту цибулю. З відкритою баночки зеленого горошку зливаємо рідину. У велику чашку укладаємо всі отримані інгредієнти. Залишилася справа за самим головним – приготуванням вегетаріанського майонезу. У глибокому посуді всі інгредієнти ретельно перемішуємо і подрібнюємо. Отриманим соусом заправляємо салат – і переводимо дух. Для того щоб вже за столом з апетитом поїсти його, жодного разу не згадавши про м’ясо.