Інгредієнти:
- Червона квасоля
200 грамів
- Морква велика
1 штука
- Картопля
3 штук(і)
- Горошок консервований
1 банку
- Цибуля ріпчаста
1 головка
Для соусу
- Сметана
250 грамів
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Часник
2 зубчики
- Цукровий пісок
0,5 ст. л.
- Гірчиця
0,5 ст. л.
- Куркума мелена
- Олія соняшникова
2 ст. л.
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 24 години
- Час приготування: 30 хвилин
- Температура подачі: Кімнатна температура
- Кухня: Європейська
- Привід: Новий Рік
- Сезон: зима
Червону квасоля замочимо у воді і продержим її в такому стані цілу ніч до самого ранку. Тільки після цього потрібно відварити квасолю до повної готовності. Потім картоплю і моркву, які ми відварили і очистили від шкірки, нарізаємо на дрібні кубики. Потім подрібнюємо очищений ріпчасту цибулю. З відкритою баночки зеленого горошку зливаємо рідину. У велику чашку укладаємо всі отримані інгредієнти. Залишилася справа за самим головним – приготуванням вегетаріанського майонезу. У глибокому посуді всі інгредієнти ретельно перемішуємо і подрібнюємо. Отриманим соусом заправляємо салат – і переводимо дух. Для того щоб вже за столом з апетитом поїсти його, жодного разу не згадавши про м’ясо.