Інгредієнти:
- Філе індички
200 грамів
- Рис
200 грамів
- Яйця курячі
4 штук(і)
- Ізюм
100 грамів
- Курага
0,5 скл.
- Ядра волоського горіха
0,5 скл.
- Натуральний йогурт
250 грамів
- Груші
100 грамів
- Сіль
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 1 хвилина
- Час приготування: 20 хвилин
- Температура подачі: Кімнатна температура
- Кухня: Європейська
- Привід: Новий Рік
- Сезон: зима
Відварюємо в підсоленій воді м’ясо індички, охолоджуємо і нарізаємо на дрібні шматочки. Ретельно вимитий рис варимо до повної готовності. Також подрібнюємо варене яйце. Помиті родзинки і курагу заливаємо окропом і варимо кілька хвилин на повільному вогні. Потім зливаємо воду і охолоджуємо названі вище інгредієнти. Груші очистити від шкірки і нарізаємо великими кубиками. З’єднуємо в глибокій чашці всі продукти і заливаємо йогуртом. Потім викладаємо салат красивою гіркою на тарілку, попередньо прикрасивши його горіхами, родзинками і чорносливом.