Олів’є «Ранок падишаха»

Оливье «Утро падишаха»

Інгредієнти:

Філе індички

200 грамів

Рис

200 грамів

Яйця курячі

4 штук(і)

Ізюм

100 грамів

Курага

0,5 скл.

Ядра волоського горіха

0,5 скл.

Натуральний йогурт

250 грамів

Груші

100 грамів

Сіль
  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 1 хвилина
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Температура подачі: Кімнатна температура
  • Кухня: Європейська
  • Привід: Новий Рік
  • Сезон: зима

Відварюємо в підсоленій воді м’ясо індички, охолоджуємо і нарізаємо на дрібні шматочки. Ретельно вимитий рис варимо до повної готовності. Також подрібнюємо варене яйце. Помиті родзинки і курагу заливаємо окропом і варимо кілька хвилин на повільному вогні. Потім зливаємо воду і охолоджуємо названі вище інгредієнти. Груші очистити від шкірки і нарізаємо великими кубиками. З’єднуємо в глибокій чашці всі продукти і заливаємо йогуртом. Потім викладаємо салат красивою гіркою на тарілку, попередньо прикрасивши його горіхами, родзинками і чорносливом.