Олів’є «Вечеря ацтека»

Оливье «Ужин ацтека»

Інгредієнти:

Авокадо

1 штука

Морква

1 штука

Картопля

3 штук(і)

Огірки мариновані

2 штук(і)

Горошок консервований

100 грамів

Зелень

1 пучок

Для соусу

Сметана

100 грамів

Олія рослинна рафінована

100 грамів

Лимонний сік

2 ст. л.

Гірчиця

1 ст. л.

Мед

1 ч. л.

Сіль
  • Кількість порцій: 4
  • Час приготування: 40 хвилин
  • Час приготування: 15 хвилин
  • Температура подачі: Кімнатна температура
  • Кухня: Європейська
  • Привід: Новий Рік
  • Сезон: зима

Картоплю і моркву відваримо в мундирі, а потім наріжемо на дрібні кубики. Ті ж дії проробимо з авокадо і огірками. У глибоку чашку складаємо всі інгредієнти, додавши дрібно посічену зелень і горошок. Соус готуємо наступним чином: змішуємо в блендері сметану, рослинне масло, сіль, мед, лимонний сік і гірчицю. Потім заливаємо отриманою сумішшю овочі і авокадо, обережно і постійно перемішуючи. Тепер салат можна розкладати по тарілках, щоб насолодитися незвичайним смаком.