Інгредієнти:
- Авокадо
1 штука
- Морква
1 штука
- Картопля
3 штук(і)
- Огірки мариновані
2 штук(і)
- Горошок консервований
100 грамів
- Зелень
1 пучок
Для соусу
- Сметана
100 грамів
- Олія рослинна рафінована
100 грамів
- Лимонний сік
2 ст. л.
- Гірчиця
1 ст. л.
- Мед
1 ч. л.
- Сіль
- Кількість порцій: 4
- Час приготування: 40 хвилин
- Час приготування: 15 хвилин
- Температура подачі: Кімнатна температура
- Кухня: Європейська
- Привід: Новий Рік
- Сезон: зима
Картоплю і моркву відваримо в мундирі, а потім наріжемо на дрібні кубики. Ті ж дії проробимо з авокадо і огірками. У глибоку чашку складаємо всі інгредієнти, додавши дрібно посічену зелень і горошок. Соус готуємо наступним чином: змішуємо в блендері сметану, рослинне масло, сіль, мед, лимонний сік і гірчицю. Потім заливаємо отриманою сумішшю овочі і авокадо, обережно і постійно перемішуючи. Тепер салат можна розкладати по тарілках, щоб насолодитися незвичайним смаком.