Олів’є «Пікантний»

Оливье «Пикантный»

Інгредієнти:

Печінка яловича

200 грамів

Цибуля ріпчаста

2 головки

Картопля

200 грамів

Яйця курячі

5 штук

Майонез

250 грамів

Олія соняшникова рафінована

2 ст. л.

Сіль
Перець чорний мелений
  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 3 години
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Температура подачі: Кімнатна температура
  • Кухня: Європейська
  • Привід: Новий Рік
  • Сезон: зима

Печінку попередньо тримаємо приблизно три години в молоці, не додаючи солі. Картопля варимо в мундирі, потім очищаємо від шкірки і ріжемо соломкою. Також соломкою нарізаємо і варені яйця. І на заключному етапі роботи обсмажуємо на рослинному маслі печінка, остуджуємо її і нарізаємо дрібними скибочками. Всі отримані інгредієнти викладаємо в салатницю, в тому числі, і нарізану цибулю. Залишається останнє: додати майонез – і подавати салат до столу.