Інгредієнти:
- Печінка яловича
200 грамів
- Цибуля ріпчаста
2 головки
- Картопля
200 грамів
- Яйця курячі
5 штук
- Майонез
250 грамів
- Олія соняшникова рафінована
2 ст. л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 3 години
- Час приготування: 30 хвилин
- Температура подачі: Кімнатна температура
- Кухня: Європейська
- Привід: Новий Рік
- Сезон: зима
Печінку попередньо тримаємо приблизно три години в молоці, не додаючи солі. Картопля варимо в мундирі, потім очищаємо від шкірки і ріжемо соломкою. Також соломкою нарізаємо і варені яйця. І на заключному етапі роботи обсмажуємо на рослинному маслі печінка, остуджуємо її і нарізаємо дрібними скибочками. Всі отримані інгредієнти викладаємо в салатницю, в тому числі, і нарізану цибулю. Залишається останнє: додати майонез – і подавати салат до столу.