Інгредієнти:
- Салат олів’є)
0,5 кілограмів
- Цибуля зелена (перо)
5 пір’я
- Помідори черрі
4 штуки
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 5 хвилин
- Час приготування: 15 хвилин
- Температура подачі: Охолоджене блюдо
- Тип обробки: Нарізка
- Кухня: Російська
- Привід: Новий Рік
- Сезон: зима
Цей незвичайний рецепт напевно сподобається тим, хто любить олів’є, але вже втомився від класичного виконання.
Спосіб приготування:
З порожньої маленької упаковки з-під вершків, молока або соку робимо форму, відрізавши верхню і нижню частини. Ставимо форму на тарілку і заповнюємо салатом. Акуратно знімаємо і проробляємо таку ж процедуру з рештою тарілками. Пір’їнки зеленого лука розрізаємо по всій довжині на дві частини. Укладаємо хрест-навхрест на кубик салату і злегка притискаємо. З помідорів гострим ножем по колу зрізаємо шар шкірки і звертаємо дзвіночком. Маємо квіткове прикраса поверх стрічок з лука. Подарунки гостям готові!
Варіант: весь салат оформляємо у вигляді однієї великої подарункової упаковки.