Олів’є оригінальний

Оливье оригинальный

Інгредієнти:

Салат олів’є)

0,5 кілограмів

Цибуля зелена (перо)

5 пір’я

Помідори черрі

4 штуки

  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 5 хвилин
  • Час приготування: 15 хвилин
  • Температура подачі: Охолоджене блюдо
  • Тип обробки: Нарізка
  • Кухня: Російська
  • Привід: Новий Рік
  • Сезон: зима

Цей незвичайний рецепт напевно сподобається тим, хто любить олів’є, але вже втомився від класичного виконання.

Спосіб приготування:

З порожньої маленької упаковки з-під вершків, молока або соку робимо форму, відрізавши верхню і нижню частини. Ставимо форму на тарілку і заповнюємо салатом. Акуратно знімаємо і проробляємо таку ж процедуру з рештою тарілками. Пір’їнки зеленого лука розрізаємо по всій довжині на дві частини. Укладаємо хрест-навхрест на кубик салату і злегка притискаємо. З помідорів гострим ножем по колу зрізаємо шар шкірки і звертаємо дзвіночком. Маємо квіткове прикраса поверх стрічок з лука. Подарунки гостям готові!

Варіант: весь салат оформляємо у вигляді однієї великої подарункової упаковки.