Олів’є з морепродуктів

Оливье из морепродуктов

Інгредієнти:

Картопля

2 штуки

Морква

1 штука

Огірки

1 штука

Горошок консервований

100 грамів

Морський коктейль

100 грамів

Для заправки

Майонез

70 грамів

Для прикраси

Креветки

25 грамів

Зелень

10 грамів

  • Температура подачі: Кімнатна температура
  • Тип обробки: Нарізка
  • Привід: Новий Рік

Салат всіх святкових столів! Але якщо звичайний рецепт вже приївся, то можна поекспериментувати.

Спосіб приготування:

Підготувати інгредієнти. Відварну картоплю і моркву нарізати кубиками, додати зелений горошок, свіжий огірок і відварений обсмажений морський коктель. Заправити майонезом і ретельно перемішати. Прикрасити креветками.

Приємного апетиту!

Олів’є з морепродуктів: