Салат олів’є з індичкою

Салат оливье с индейкой

Інгредієнти:

Картопля

4 штуки

Морква (невелика)

2 штуки

Яйця курячі (відварні)

4 штуки

Огірки солоні

2 штуки

Індичка (філе)

400 грамів

Горошок консервований

200 грамів

Майонез
Сіль
Кріп

1 пучок

  • Кількість порцій: 8
  • Температура подачі: Охолоджене блюдо
  • Привід: Новий Рік

Картоплю і моркву відваріть, остудіть і очистіть від шкірки. Наріжте кубиками. Філе індички відваріть або готуйте на грилі, охолодіть і дрібно наріжте поперек волокон. Яйця, огірки також наріжте кубиками.

Покладіть у велику салатницю всі нарізані продукти, посипте зверху зеленим горошком, заправити невеликою кількістю майонезу і посоліть. Збризніть дрібно нарубаним кропом.

Розкладіть салат в невеликі порційні тарталетки і подавайте охолодженим.