Очманілий курячий бульйон (готуємо в мультиварці)

Курячий бульйон може стати основою для багатьох страв. І, звичайно ж, його можна приготувати в каструлі і на газу. Але в мультиварці він виходить більш ароматним і смачним. До того ж такий спосіб приготування не потребує вашої постійної присутності і бульйон вариться практично без вашої участі.

Необхідні продукти

  • 800 грам курки
  • 1,5 літра води
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 2 лаврових аркуша
  • сіль, перець, спеції за смаком

Починаємо приготування

  • Курку ретельно промиваємо і перекладаємо в чашу мультиварки.
  • Моркву очищаємо від шкірки і додаємо до курки. Цибулю очищаємо від верхньої шкірки, промиваємо і додаємо до решти продуктів.
  • Туди ж кладемо лавровий лист. І наливаємо підготовлену воду.
  • Виставляємо режим бульйон або суп на 1,5 години. За 30 хвилин до закінчення приготування додаємо в бульйон сіль, перець і спеції за смаком.
  • Готуємо марлю і складаємо її в два шари. Проціджуємо через неї бульйон в каструлю. І подаємо до столу або використовуємо в якості основи для супу.
  • На нашому сайті є багато цікавих страв, які можна приготувати на курячому бульйоні. Але найсмачнішим, на наш погляд, стравою на бульйоні виходить куряча домашня локшина. Рецепт її приготування є на нашому сайті.

    Обалденный куриный бульон (готовим в мультиварке)

    Приємного апетиту!