Новий рецепт приготування зеленого борщу-усі просять добавки

Хто ж не любить зелений борщ? І сьогодні ми пропонуємо вам приготувати його за новим рецептом. Виходить він таким же смачним, ситним і ідеально підійде для сімейного обіду. Борщ просто готується і з доступних продуктів. Обов’язково приготуйте його до обіду, ваші близькі будуть задоволені таким простим, але смачним блюдом.

Необхідні продукти

  • 3 літра м’ясного бульйону
  • 3 столові ложки пшона
  • 4 картоплі
  • 2 столові ложки томатної пасти
  • 3 курячих яйця
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 50 мл рослинного масла
  • 1 пучок щавлю
  • свіжий кріп
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  • Картоплю очищаємо і нарізаємо шматочками. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву.
  • У каструлю наливаємо бульйон, доводимо до кипіння і додаємо пшоно з картоплею.
  • Обсмажуємо на сковороді цибулю з морквою і обсмажуємо до м’якості. Потім додаємо томатну пасту і пару ополоників бульйону. Все перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні 2 хвилини.
  • Яйця відварюємо круто, очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Шаткуємо щавель.
  • Коли картоплю з пшоном буде готовий, додаємо зажарку в суп, яйця і щавель. Все перемішуємо і додаємо сіль з перцем. Все перемішуємо, доводимо до кипіння і подаємо до столу.
  • Бульйон для борщу можна приготувати заздалегідь з курки в мультиварці за рецептом з нашого сайту.

    Новый рецепт приготовления зеленого борща-все просят добавки

    Приємного апетиту!