Смачний гороховий суп з копченою ковбасою

Копченості надають гороховому супу особливий смак і легку пікантність. Такий супчик чудово впишеться у ваше повсякденне меню, готується швидко і просто. Копчену ковбасу можна використовувати будь-яку, тут справа вашого смаку. Суп виходить таким смачним, що його із задоволенням будуть їсти навіть вибагливі дітки.

Необхідні продукти

  • 200 грам ковбаси
  • 2,5 літра води
  • 4 картоплі
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 2 лаврових аркуша
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  • Горох промиваємо, заливаємо холодною водою і залишаємо в такому вигляді на всю ніч або 7-8 годин.
  • З підготовленого гороху зливаємо воду і перекладаємо в каструлю. Заливаємо його водою, додаємо очищену цибулину і варимо на невеликому вогні протягом 1 години.
  • Моркву очищаємо і натираємо на тертці.
  • Картопля очищаємо від шкірки і нарізаємо середніми кубиками. Ковбаски нарізаємо довільними кубиками.
  • Готові ковбаски перекладаємо на сковороду і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин.
  • У суп додаємо моркву і варимо 5 хвилин. Потім додаємо картоплю і продовжуємо варити ще 10 хвилин.
  • Потім додаємо в суп ковбасу і лавровий лист. Все перемішуємо і варимо ще 5-7 хвилин.
  • Готовий суп накриваємо кришкою, знімаємо з вогню і залишаємо настоюватися на 10-15 хвилин. А потім подаємо до столу.
  • До такого супу можна подати домашній батон, приготовлений за рецептом з нашого сайту.

    Вкуснейший гороховый суп с копченой колбасой

    Приємного апетиту!