Обалденние щі з фрикадельками

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачних щів, які сподобаються абсолютно всім.

Готувати ми їх будемо з фрикадельками. Щі виходять наваристими, поживними, ароматними і мега смачними. Цей суп можна варити в будь-який час року. М’ясо можете взяти будь-яку. Для того, щоб щі були більш наваристими заздалегідь приготуйте бульйон на кістки. Таке блюдо з квашеної капусти з фрикадельками сподобається як дорослим, так і дітям. Рекомендую приготувати його з вечора, так як на наступний день воно набагато смачніше. Зберігайте рецептик в свою кулінарну скарбничку.

Потрібні інгредієнти

  • 600 гр філе курячого стегна
  • 350 гр квашеної капусти
  • 100 г перлової крупи
  • 1 цибуля
  • 1 морква
  • половина болгарського перцю
  • 1 помідор
  • 30 гр замороженого шпинату
  • приправа до смаку
  • чорний мелений перець за смаком
  • зелень за смаком
  • рослинна олія для смаження
  • вода

Починаємо процес

  • В першу чергу попередньо замочуємо перловку в холодній воді на 2-3 години. Якщо час дозволяє, то можете замочити її на ніч.
  • Після закінчення потрібного часу відправляємо в каструлю квашену капусту і підготовлену перловку. Потім додаємо гарячу воду або бульйон. Ставимо на вогонь і накриваємо кришкою. Варимо 40 хвилин.
  • Пропускаємо через м’ясорубку м’ясо і формуємо маленькі фрикадельки.
  • Після закінчення потрібного часу відправляємо їх у бульйон і продовжуємо процес варіння ще 15 хвилин. При цьому потрібно знімати утворилася пінку.
  • Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його. Використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції моркву. Перекладаємо ці інгредієнти на розігріту сковороду з невеликою кількістю рослинної олії обсмажуватися до м’якості.
  • Після чого дрібно нарізаємо помідори і перекладаємо сюди ж. Такою ж формою ріжемо солодкий перець і кладемо слідом. Також додаємо заморожений шпинат. Періодично помішуючи, обсмажуємо все 5-7 хвилин. Потім перекладаємо зажарку в суп і додаємо приправу і чорний мелений перець. Перемішуємо все добре.
  • Дрібно нарізаємо зелень і відправляємо її слідом. Варимо борщ ще 10 хвилин на мінімальному вогні.
  • Після закінчення потрібного часу блюдо готове і його можна подавати в гарячому вигляді. Як доповнення можете використовувати сметану.
  • Вам може сподобатися приголомшливий овочевий Тосканський суп, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Обалденные щи с фрикадельками

    Приємного апетиту!