Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного блюда, яке припаде до душі кожному.
Цю апетитну капусточку можна подати як в якості гарніру, так і як самостійну закуску. Виходить вона ароматною, соковитою і з хрусткою скоринкою. Таке апетитне блюдо обов’язково знайде своїх улюбленців. Рекомендую кожної хозяєчці розбавити своє повсякденне меню такою смакотою.
Потрібні інгредієнти
- 17 шт брюссельської капусти (замороженої)
- 2 яйця
- 3/4 склянки борошна
- 3 столові ложки молока
- сіль і черни мелений перець за смаком
- сушений кріп за смаком
- 4 столові ложки рослинної олії
Починаємо процес
Вам може сподобатися кольорова капуста під соусом «Бешамель», рецепт якої ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».
Приємного апетиту!