Закуска з батона з м’ясом-смачно і бюджетно

Хочемо поділитися з вами рецептом дуже оригінальної закуски. Ви зможете її дуже легко приготувати і вона відмінно підійде до обіду або вечері. Закуска виходить просто приголомшливою і буде чудово виглядати навіть на святковому столі. А ще таку закуску можна готувати для гостей, які прийшли до вас раптово. Адже вона дуже просто готується.

Необхідні продукти

  • 1 батон
  • 500 грам яловичого фаршу
  • 80 грам тертого сиру
  • 6 шматочків нарізаного сиру
  • 100 грам кетчупу
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • сіль, перець
  • 4 столові ложки оливкової олії
  • зелень

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо і нарізаємо кубиками. Подрібнюємо петрушку.
  • У миску наливаємо оливкову олію, додаємо зелень і подрібнений часник. Все перемішуємо.
  • На розпеченій сковороді обсмажуємо цибулю, потім додаємо до нього фарш. Все солимо і перчимо за смаком, а потім перемішуємо. Обсмажуємо фарш до готовності і додаємо до нього кетчуп. Все знову перемішуємо. Обсмажуємо 2 хвилини і знімаємо з вогню.
  • Вирізаємо у батона верхню частину, так, щоб залишилися невеликі бортики. Видаляємо зайву м’якуш.
  • Дно і стінки залишився батона промазуємо ароматним маслом. Зверху викладаємо сир твердий пластами.
  • Підготовлений батон перекладаємо на фольгу.
  • Кладемо в батон начинку і присипаємо тертим сиром. І запаковуємо батон у фольгу. Намагаємося не сильно притискати її зверху, щоб не прилип сир.
  • Батон кладемо на деко і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 20 хвилин. Потім дістаємо з духовки, знімаємо фольгу і перекладаємо батон на тарілку і подаємо до столу.
  • Спробуйте також смачні трикутники з лаваша з сиром. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Закуска из батона с мясом-вкусно и бюджетноПриємного апетиту!