Пропонуємо рецепт приготування в міру пікантною, але дуже смачної та ситної закуски з простих продуктів, на швидку руку!
Курячі шлуночки з овочами приживуться на будь-якому святковому столі і стануть однією з улюблених закусок! Треба тільки відварити шлуночки заздалегідь і підготувати овочі та зелень! Ця закуска не тільки смачна, але і ефектна, святкова! Прикрасить собою будь-яке застілля: вона настільки яскрава і ароматна, що рука мимоволі тягнеться за добавкою. Ніжні шлунки, маринований лук і корейська морква в гострому соусі – пальчики оближеш.
Склад продуктів
- курячі шлуночки – 500 грам,
- морква – 2 штуки,
- цибуля ріпчаста – 1 штука,
- петрушка, кінза, зелена цибуля,
- гострий перець – 1/2 штуки,
- часник – 1 зубчик,
- соєвий соус – 1 столова ложка,
- сіль, рослинна олія,
- оцет 9% – 1 столова ложка.
Пікантна закуска з курячих шлуночків з овочами
В міру пікантна, ситна і проста закуска з курячих шлуночків з овочами піде зі столу на «ура»! Багато з зневагою ставляться до субпродуктів, але це даремно: страви з них виходять смачними, поживними і оригінальними. Повірте, закуска з курячих шлуночків, на мій смак, навіть краще багатьох м’ясних страв. Залишається тільки приготувати, перевірити – і повертатися на наш сайт за новими рецептами.
Приємного всім апетиту.