А ви знаєте, як з курячих шлунків приготувати дуже смачний «Хе»?
Приготуйте «Хе» з шлуночків за цим рецептом: і вам обов’язково сподобається приголомшливо поєднання всіх інгредієнтів даної страви. Неймовірно смачне, ніжне, в міру гостре і ароматні ласощі просте в приготуванні і викликає бажання обов’язково його спробувати. Апетит з’являється відразу, як тільки бачиш цю очманілу закуску. А смак виходить просто чудовим.
Склад продуктів
- червоний мелений перець;
- морква (великого розміру) — 2 штуки;
- рослинна олія;
- ріпчаста цибуля — 1 штука;
- часник (за смаком);
- сіль;
- щіпка цукру;
- курячі шлунки (тушковані) — 500 грам;
- соєвий соус — 1 столова ложка;
- оцет (9%) — 2 столові ложки;
- петрушка, кріп, кінза, цибуля.
Дуже смачний «Хе» з шлуночків: покроковий процес приготування
Спокусливо апетитний, дуже смачний «Хе» з шлуночків простий у приготуванні. А за нашим покрокового рецептом, така страва з курячих шлунків вийде приготувати навіть у новачків на кухні.
Бажаємо вам приємного апетиту і гарного настрою!