Сьогодні будемо готувати котлети з курячих шлуночків: так-так, з курячих шлуночків! Виходять м’які, смачні, соковиті котлети!
Бюджетний варіант, але смак не бюджетний! Так ви ще точно не готували: спробуйте обов’язково. Можете не вірити мені на слово, але поєднання курячого субпродукту з цибулею, картоплею та морквою виходить незрівнянним. Котлети з такого фаршу ніжні і соковиті: їх хочеться ще і ще. Якщо подати з улюбленим гарніром і салатом з овочів (свіжих або маринованих), то повноцінний вечерю для всієї родини забезпечений. А ще з такими котлетками можна зробити бутерброди: набагато смачніше, ніж з ковбасою.
Необхідні інгредієнти
- шлунки курячі – 800-1000 грамів,
- картопля – 2-3 штуки,
- морква – 1 невелика штука,
- ріпчаста цибуля – 2 штуки,
- картопляний крохмаль – 2 столових ложки,
- томатна паста – 1 їдальня ложка,
- пшеничне борошно для панірування,
- сіль, перець мелений, часник сушений, приправи – за смаком,
- рослинне масло – для смаження.
Як приготувати котлети з курячих шлуночків
Котлети з курячих шлуночків – це бюджетне, дуже смачне і ситне блюдо! У магазинах ціна на даний субпродукт становить близько 100-120 рублів: куряче філе, ні м’якоть свинини (а вже, тим більше, яловичини) ви за такі гроші не купите. Візьміть собі на замітку цей простий рецепт – і готуйте із задоволенням! Якщо не хочете пускати гроші на вітер, заходьте на наш сайт: ми пропонуємо перевірені рецепти страв з найпростіших і доступних продуктів.
Приємного всім апетиту.