Курячі відбивні назвали «Виручай-ка» не дарма, тому що навіть дуже виручає це блюдо: 15 хвилин – і м’ясо на столі! Готуємо куряче філе в панірувальних сухарях.
Грудка виходить просто ніжна, мягчайшая і дуже смачна! А часу на приготування знадобиться лічені хвилини! Знаєте, довше буде готуватися гарнір, ніж м’ясо. Остиглі дуже смачні відбивні з гарячим чаєм! Загалом, універсальний рецепт: і гаряче, і холодна закуска – в одному флаконі, як говориться. Для його приготування знадобиться всього два основних інгредієнти: куряче філе і панірувальні сухарі.
Необхідні інгредієнти
- куряче філе (грудка) – 500 грам,
- сіль – 1/2 чайної ложки,
- чорний перець – за смаком,
- панірувальні сухарі – скільки піде для панірування,
- рослинне масло – для смаження.
Як приготувати курячі відбивні «Виручай-ка»
Дуже смачно, ситно! Курячі відбивні «Виручай-ка» виходять дивовижними: з підсмаженою скоринкою і соковитими, м’якими всередині! Відбивні можна подавати як в гарячому вигляді, так і в холодному: наприклад, зробити відмінні бутерброди до чаю. Чудове блюдо, яке виручить вас не один раз: зберігайте в закладки! І повертайтеся на наш сайт за новими простими рецептами цікавих страв.
Приємного всім апетиту і гарного настрою.