Тушкована капуста з м’ясом-відмінне блюдо до вечері! Вона просто готується, виходить ситним і в той же час, не важкою для шлунка. Страва обов’язково припаде до смаку вашим домочадцям і швидко стане популярним у вашому домі. Взагалі, капуста з м’ясом досить популярне поєднання. І так готували її ще наші бабусі. А ще це блюдо часто використовується в якості начинки для пирогів і пиріжків. Так що страва дуже багатофункціональний, але в той же час бюджетна.
Необхідні продукти
- 2 кілограма капусти
- 800 грам м’яса
- 300 грамів сала
- 1 цибулина
- 1 морква
- 2 столові ложки червоного меленого перцю
- 100 мілілітрів води
- рослинна олія
- сіль, перець, чебрець
- лавровий лист
- 2 стручкових перцю
Починаємо приготування
Спробуйте також курку з картоплею, запечену в болгарському перці. Приготувати е можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!