Головний рецепт до новорічного столу-холодець (готуємо в мультиварці)

Який же новий рік без холодцю? Звичайно, у кожної господині є свій, улюблений рецепт. Але ми все ж вирішили поділитися з вами нашим. Можливо, вам доведеться за смаком або ви будете готувати його заради різноманітності. Такий холодець відмінно підійде до святкового столу, особливо новорічному. Виходить смачним і дуже апетитним. А подавати його ми рекомендуємо з гірчицею, приготовленою за рецептом з нашого сайту.

Необхідні продукти

  • 3 свинячі рульки
  • 1 свиняча ніжка
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • перець горошком
  • лавровий лист
  • сіль
  • вода

Починаємо приготування

  • Гомілки промиваємо, чистимо і кладемо в каструлю. Заливаємо водою і в такому вигляді залишаємо на всю ніч. Бажано іноді міняти воду.
  • Підготовлені рульки і свинячу ніжку перекладаємо в чашу міксера і заливаємо водою. Виставляємо режим «Мультиповар» на 4 години.
  • Через відведений час м’ясо додаємо сіль, перець горошком, очищену і промиту моркву (але не очищену) цибулину. Туди ж кладемо лавровий лист. Холодей закриваємо кришкою і знову виставляємо режим «Мультиповар», але вже на 1 годину.
  • Бульйон проціджуємо, а м’ясо розбираємо на шматочки.
  • Беремо невелику тару і з’єднуємо м’ясо з бульйоном. За бажанням солимо і додаємо часник, пропущений через прес. А потім розливаємо по підготовленим тарілках.
  • Готовий холодець ставимо в холодильник і залишаємо до повного застигання. Дістаємо перед подачею.
  • Главный рецепт к новогоднему столу-холодец (готовим в мультиварке)Приємного апетиту!