Курка, запечена з картоплею в болгарському соусі-дуже смачна страва, яким можна нагодувати навіть самих вибагливих домочадців. У страві використовуються прості продукти, які є в холодильнику у кожної господині. І його можна сміливо додати в повсякденне меню. Блюдо швидко готується і не вимагає від вас постійної присутності. А це означає, що у вас з’явиться вільний час для себе або прибирання по будинку. Курочка виходить ароматною, соус надає їй цікавий смак і легку пікантність.
Необхідні продукти
- 1 кілограм картоплі
- 1 кілограм курки
- 2 болгарських перця
- 1 цибулина
- сіль, спеції
- 250 грам сметани
Починаємо приготування
Спробуйте також папрікаш з курки. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!