Куряче філе з макаронами в дивовижному соусі

Рецепт приготування оригінального вечері: куряче філе з макаронами в дивовижному соусі. Родзинка цієї страви – соус із сиром, беконом і вершками (і не тільки)!

Саме він додає м’ясу і всій страві неповторний смак! Звичайні, прості продукти, але приготовані за цим рецептом, відрізняються незвичайним смаком! І м’ясо, і гарнір і соус будемо готувати в одній сковороді: беріть посуд глибше. Тільки уявіть на секунду: макарони з ніжним і соковитим м’ясом, в ароматному, апетитному, міру пікантному соусі – це ж не вечеря, а просто пісня! Обов’язково приготуйте таку страву, спробуйте самі і переконайтеся! Сиру можна взяти і поменше: як любите ви!

Необхідні інгредієнти

  • куряче філе – 400 грам,
  • макарони – 300 грам,
  • ріпчаста цибуля – 1 штука,
  • бекон – 70 грам,
  • твердий сир (тертий) – 200 + 100 грам,
  • вершки – 200 мілілітрів,
  • готова гірчиця – 1 столова ложка,
  • майонез – 2 столові ложки,
  • паприка – 1 столова ложка,
  • сіль – 2 чайних ложки,
  • оливкова олія – 4 столові ложки,
  • вода – 1-1,5 склянки.

Як приготувати куряче філе з макаронами в дивовижному соусі

 

  • Куряче філе промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками (як на гуляш).
  • Обсмажуємо м’ясо на сковороді з оливковою олією (можна і рослинне використовувати: наприклад, домашнє) з обох сторін. Як тільки філе підрум’яниться, виймаємо його на тарілку.
  • Сковороду витираємо, наливаємо олію і обсмажуємо цибулю, нарізану маленькими кубиками, до м’якості.
  • Додаємо в сковороду з цибулею бекон, також нарізаний маленькими кубиками, перемішуємо, тушкуємо 3-4 хвилини.
  • Потім відправляємо туди ж вершки (будь-якої жирності), гірчицю, майонез, паприку, сіль, перемішуємо.
  • Рада. Як зробити домашній майонез (густий і дуже смачний), дивіться за посиланням.
  • Вливаємо воду і даємо покипіти, після чого додаємо натертий на дрібній тертці сир. Відразу ж викладаємо шматочки м’яса. Перемішуємо.
  • У сковороду кладемо макарони зварені до напівготовності, перемішуємо. Зверху заливаємо водою, так, щоб макарони були покриті нею.
  • Тушкуємо все разом, під закритою кришкою, 8-10 хвилин.
  • Потім блюдо перекладаємо у форму для запікання. Зверху посипаємо тертим сиром і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 10-12 хвилин. Все, можна подавати до столу!

Ароматне, з рум’яної сирної скоринкою, куряче філе з макаронами стане чудовою вечерею або обідом для всієї родини! Блюдо настільки смачне і апетитне, що просто смакота! Все готується на одній сковороді, тому рецепт володіє ще однією перевагою: брудного посуду майже не буде. Обов’язково випробуйте теорію на практиці – і повертайтеся на наш сайт за новими ідеями смачних обідів і вечерь.

Вкусный ужин для всей семьи: куриное филе с макаронами в изумительном соусе

Приємного апетиту!