Нут в томатному соусі-відмінне блюдо на кожен день

Горошок в томатному соусі з ковбасками-смачне і дуже ситне блюдо. Готується страва просто і має просто чудовий смак. Щоб блюдо вийшло смачним, нут повинен бути хорошої якості. А імбир-свіжим.

Перед приготуванням нут найкраще замочити на ніч, а потім відварити до майже готового стану.

Необхідні продукти

  • 600 грам нуту
  • 600 грам помідорів
  • зелень
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • 1 чайна ложка тертого імбиру
  • 1/2 чайна ложка коріандру
  • 1/2 чайна ложка гірчиці
  • сіль, перець
  • сік половини лайма

Починаємо приготування

  • У каструлю наливаємо оливкову олію і кладемо гірчицю, коріандр, імбир і все перемішуємо. Злегка спеції обсмажуємо, постійно помішуючи.
  • Помідори промиваємо, видаляємо хвостик і нарізаємо кубиком. Додаємо його до обсмаженою спецій, перемішуємо і тушкуємо протягом 2 хвилин.
  • Потім зменшуємо вогонь на мінімум і тушкуємо помідори протягом 10 хвилин. Після цього додаємо до них сіль, перець і подрібнену зелень. Все ретельно перемішуємо.
  • В отриману масу додаємо нут, перемішуємо і проварюємо всі разом ще 5 хвилин. Потім вливаємо сік половини лимона і перемішуємо.
  • Готовий нут розкладаємо по тарілочках і подаємо до столу.
  • Спробуйте також картопляну запіканку з кукурудзяними пластівцями. Приготувати таку страву можна за рецептом з нашого сайту.

    Нут в томатном соусе-отличное блюдо на каждый день

    Приємного апетиту!