Незрівнянні яблучні млинці

Представляємо вашій увазі рецепт дуже апетитних млинчиків, які припадуть до душі кожному.

Існує безліч різних варіантів приготування цього всіма улюбленого страви. Є вони і ситні, і солодкі. Пропонуємо вам розбавити свої сімейні чаювання новою порцією смакоти. Такі дивовижні яблучні млинчики уплетаются за обидві щоки. Ваші домочадці будуть від них у захваті. Рекомендую всім спробувати.

Потрібні інгредієнти

  • 5 яблук
  • 800 гр борошна
  • 2 чайні ложки дріжджів
  • 4 яйця
  • 3 столові ложки цукрового піску
  • 900 мл молока
  • 500 мл вершків
  • 100 гр вершкового масла
  • 1 столова ложка лимонної цедри

Починаємо процес

  • В першу чергу добре вимиваємо яблука і відправляємо їх у духовку запікати до м’якості при температурі 180 градусів.
  • Після закінчення потрібного часу знімаємо шкірку, а м’якоть перетираємо через сито.
  • Потім підігріваємо молоко і додаємо до нього цукровий пісок, 400 гр борошна і дріжджі. Перемішуємо до однорідності і ставимо в тепле місце на 30 хвилин.
  • Після чого насипаємо борошно сюди, яка залишилася і додаємо яблучне пюре, яйця, лимонну цедру і розм’якшене вершкове масло.
  • Використовуючи міксер, збиваємо до однорідності. Потім вливаємо вершки і продовжуємо процес збивання.
  • Розігріваємо суху сковороду і випікаємо на ній млинці з двох сторін до готовності.
  • Ще Вам можуть сподобатися гарні млинці з сиром в сметанному суфле, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Бесподобные яблочные блины

    Приємного апетиту!