Млинці з цікавою начинкою: пальчики оближеш

Правильно приготовані млинці самі по собі смачні. Але від цих можна просто проковтнути мова.

Такі млинці з цікавою начинкою ви точно ще не пробували. Начинка – відпад: куряче філе, кукурудза, перець, сир. Наповнення для млинців, зроблене таким чином, зводить всіх з розуму. Випічка сподобається вам, вашим домочадцям і гостям: так як її можна подавати і на святковий стіл (а що, дуже незвично). Перець додає трохи пікантності. Млинці виходять соковитими і пропеченными: а якими смачними – словами не передати. Їх можна їсти як на сніданок, так і на обід, і на вечерю.

Необхідні інгредієнти

для млинців:

  • 3 яйця;
  • 350 мілілітрів молока;
  • 200 грам борошна;
  • 50 грам розтопленого вершкового масла;
  • ½ Чайної ложки солі;
  • 1 столова ложка рафінованої олії.

для начинки:

  • 350 грам курячого філе;
  • 150 мл сметани;
  • 100 грам консервованої кукурудзи;
  • два невеликих солодких перцю;
  • 1 пучок петрушки;
  • ½ Чайної ложки солі;
  • 2 столові ложки рафінованої олії.

додатково:

  • 100 мл сметани;
  • 6 скибочок сиру;
  • 1 столова ложка рослинної олії для змащування форми.

Як приготувати млинці з цікавою начинкою

  • Розбиваємо курячі яйця у велику миску.
  • Вливаємо до них молоко і гарненько перемішуємо вінчиком.
  • Додаємо до суміші просіяне пшеничне борошно і розтоплене вершкове масло. Солимо за смаком і добре перемішуємо.
  • Сковороду змащуємо рослинним маслом і розігріваємо на невеликому вогні.
  • На гарячу сковороду ополоником наливаємо тісто для млинців.
  • Обсмажуємо наш млинець з двох сторін до рум’яної скоринки.
  • Точно також смажимо всі інші млинці.
  • Беремо чисту сковороду змащуємо рослинним маслом і обсмажуємо на ній курку: до утворення золотистої скоринки.
  • Рада. Як приготувати куряче філе за 6 хвилин, дивіться за посиланням.
  • Готову грудинку остуджуємо і ріжемо невеликими кубиками.
  • Перекладаємо м’ясо в глибоку миску.
  • Деко змащуємо олією, кладемо на нього перці і ставимо їх запікатися в духовку при 200 градусах, на 15 хвилин.
  • Дістаємо перці, остуджуємо, знімаємо з них шкірку і нарізаємо кубиками.
  • У миску з м’ясом викладаємо нарізаний перець. Туди ж висипаємо консервовану кукурудзу.
  • Додаємо нарізану зелень петрушки, сметану і все добре перемішуємо.
  • Начиняємо наші млинці: викладаємо 3-4 столових ложки начинки і звертаємо конвертиком.
  • Форму для запікання змащуємо рослинним маслом.
  • Викладаємо на форму млинці, кожен змащуємо сметаною і накриваємо скибочкою сиру.
  • Ставимо запікатися в розігріту до 180 градусів духовку: на 20 хвилин.
  • Дістаємо млинці і подаємо їх у теплому вигляді.
  • Повірте, такої страви ви ще не їли. Млинці з цікавою начинкою дуже апетитні, смачні і ситні. Приготуйте їх для своєї родини – і почастуєте друзів: тим більше, що вже скоро настане Масляна. Ще більше незвичайних рецептів ви зможете знайти на нашому сайті.

    Блинчики с интересной начинкой: пальчики оближешь

    Приємного всім апетиту