Тісто для цих пиріжків дуже просто готується. Виходить ніжним, смачним і досить м’яким. Робити їх можна з різними начинками: з капустою, м’ясом або навіть солодкі. Нам для начинки більше подобається капуста. Ми готуємо її в рукаві, за рецептом з нашого сайту. Такі пиріжки сподобаються кожному, хто їх спробує.
Необхідні продукти
- молоко (тепле) — 500 мл
- сіль — 1 ч. л
- цукор — 1 ст. л
- пресовані дріжджі — 10 гр
- куряче яйце-1 шт
- борошно — 700 (800) гр
- рослинна олія — 30 мл
- начинка (тушкована капуста)
Для змазування
- куряче яйце — 1 шт
- молоко — 1 ст. л
Починаємо приготування
Приємного апетиту!