Чудово смачні мясні пиріжки: начинка відразу з соусом

Цей рецепт обов’язково підкорить вас своєю простотою і економічністю: як в продуктах, так і в часі приготування!

Хрустке тісто виходить, як листкове, і воно складається всього з трьох інгредієнтів! Начинка мега смачна і соковита: відразу з соусом! Такі чудові смачні м’ясні пиріжки здорово подавати замість гарячого блюда на святковий стіл: розлетяться зі столу в одну мить! Спробуйте обов’язково приготувати таке чудове частування: ароматне, ніжне, соковите і неймовірно ситне!

Необхідні інгредієнти

  • м’ясо курки (або свинина) – 600 грам,
  • цибуля ріпчаста -1 велика штука,
  • сметана – 2 столові ложки з гіркою,
  • готова гірчиця – 1 столова ложка,
  • сіль, перець – за смаком,
  • пшеничне борошно – 350 грам,
  • вершкове масло – 100 грам,
  • розсіл – 130 мл,
  • яйце для змащування.

Як приготувати чудові смачні м’ясні пиріжки

  • Спочатку займемося начинкою. Очищений від лушпиння ріпчасту цибулю і підготовлене м’ясо нарізаємо маленькими кубиками.
  • Цибулю викладаємо на розігріту сковорідку, обсмажуємо його до легкої рум’яного кольору в невеликій кількості рослинного масла.
  • Рада. Щоб зробити пиріжки більш ароматними, використовуйте домашнє масло з травами: рецепт є на нашому сайті.
  • Кладемо в сковороду з цибулею м’ясо, перемішуємо і тушкуємо 6-7 хвилин. Після чого солимо, перчимо, додаємо сметану, гірчицю, перемішуємо.
  • Тушкуємо ще 5-6 хвилин, знімаємо з вогню й даємо начинці охолонути.
  • Готуємо тісто. У миску насипати просіяне пшеничне борошно, кладемо м’яке вершкове масло і перетираємо масло з борошном до утворення крихти.
  • Поступово вливаємо розсіл (помідорний або огірковий, або просто підсолену воду) і замішуємо тісто. Тісто виходить еластичне, гладке і не липне до рук.
  • Перекладаємо тісто в пакет і залишаємо відпочити на 20 хвилин.
  • Духовку розігріваємо до 180 градусів. Тісто розгортаємо в валик, який розрізаємо на 14 шматочків. З них скачуємо колобки, а потім вже розкочуємо качалкою в тонкі коржі.
  • Остигнула начинку розподіляємо по всьому коржиків, краї коржів змочуємо водою, скріплюємо їх і красиво оформляємо виделкою або заплітаємо краю кіскою.
  • Деко змащуємо вершковим маслом, укладаємо пиріжки. Пиріжки змащуємо збитим яйцем і ставимо деко в духовку на 20 хвилин.
  • Чудово смачні мясні пиріжки вдалися на славу! Тісто виходить, як листкове, начинка соковита, наивкуснейшая! Пригощайте такими пиріжками своїх близьких і гостей! Всі будуть підкорені цим смаком! І не кажіть нікому, як мало часу ви витратили на їх приготування! Як тільки подруги почнуть просити рецепт, надсилайте їх на наш сайт: нехай вибирають самі.

    Восхитительно вкусные мясные пирожки: начинка сразу с соусом

    Приємного всім апетиту і гарного настрою.