Не можу втриматися: так хочу повідати вам рецепт дивного блюда, яке дуже любила готувати моя бабуся — дуже смачні пиріжки з м’ясом.
Це споконвічно російський рецепт, за яким готують багато господинь, використовуючи при цьому різні секрети. У бабусі теж були свої секрети, які робили домашні пиріжки не тільки нереально соковитими, але і зовнішньо вони були дуже красивими. Здавалося б, ну що такого особливого в цьому пиріжку з дірочкою? Виходить, що вдалий і простий рецепт тіста, соковитий фарш із м’яса і ваше величезне бажання смачно приготувати і є основний секрет цієї страви. Так що, пропоную швидше починати готувати.
Інгредієнти
- пшеничне борошно вищого сорту — 550 грам;
- тепла кип’ячена вода — 0,2 літра;
- два курячих яйця;
- коров’яче розтоплене вершкове масло — 80 грам;
- цукор пісок білий — 25 грам;
- сухі дріжджі — 10 грам;
- сіль — 8 грам.
Для м’ясної начинки
- м’ясо яловичини — 0,7 кілограма;
- ріпчаста цибуля — сто грам;
- коров’яче вершкове масло (потрібно розтопити) — 70 грам;
- сіль, мелений чорний перець — на ваш смак (приправити м’ясо).
Для змазування
- одне куряче яйце;
- коров’яче вершкове масло кімнатної температури — 40 грам.
Дуже смачні пиріжки з м’ясом: покроковий рецепт
Накриваємо гарячі смачні пиріжки з м’ясом рушником і йдемо заварювати чай. В такому вигляді вони дійдуть і гарненько просочаться вершковим маслом. Вийшло все, ну дуже смачно. Та так, що на одному расстегае дуже складно зупинитися. Вони швидко відлітають на сніданок, на обід і на вечерю. Приготуйте їх своїм домочадцям: впевнена, що захват і захоплення гарантовані.
Приємного апетиту.