Один з найулюбленіших рецептів несолодких пирогів з овочами, які любила готувати моя бабуся — чудовий пиріг з капустою.
Пишне бездріжджове тісто: ніжне і, одночасно, має приємну хрустку скоринку. Начинка з капусти із зеленню і яйцями насичує організм і додає сил. Такий пиріг можна подавати з чаєм на сніданок, а також як святкове блюдо на стіл. Виходить дуже красивий круглий пиріг, з високими округлими бортами і ніжною начинкою всередині. Що ж, скоріше беріть на замітку наш рецепт.
Інгредієнти
Для тіста
- пшеничне борошно вищого сорту — 200 грам;
- рослинна рафінована олія — 60 грам;
- йогурт — 100 грам;
- сіль — 4 г;
- розпушувач — 5 грам.
Для начинки
- капуста білокачанна -300 грам;
- яйця курячі варені — 4 штуки;
- зелень кропу — 3-4 столові ложки;
- зелена цибуля — 3-4 столові ложки;
- сметана густа — 80-100 грам;
- сіль — 4 г або по смаку;
- чорний мелений перець — за смаком;
- сир твердий — 40-50 грам;
- вода (окріп) — 500 мілілітрів.
Чудовий пиріг з капустою: покроковий рецепт
Домашній пиріг з капустою наповнить ваш будинок смачним ароматом випічки. Приготувати його абсолютно не складно, навіть для новачка на кухні. Тісто готується дуже просто і швидко, а начинка супер проста. Рекомендую такий рецепт всім любителям несолодких закусочних пирогів.
Бажаємо вам смачних результатів роботи і приємного апетиту!