Яловичина, запечена в духовці з чорносливом-ніжне і смачне м’ясо, яке стане прекрасним доповненням до святкового столу. М’ясо виходить дуже соковитим і неймовірно апетитною. Готується м’ясо просто і швидко. До речі, м’ясо буде готове відразу з соусом, що дуже зручно.
Необхідні продукти
- 1 кілограм яловичини
- 150 грам чорносливу
- 300 грам яблук
- 4 столові ложки оливкової олії
- сіль
- пів чайної ложки розмарину
- пів чайної ложки суміші перців
Починаємо приготування
Яловичину нарізаємо невеликими шматочками і подаємо з підготовленим соусом. Блюдо виходить неймовірно смачним і ви прийдете від нього в захват. Таку яловичину ви ніколи не їли. Це нереально смачно.
А ще ми рекомендуємо вам спробувати м’ясні рулети з маринованим огірком. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!