Неймовірно ніжне запечене м’ясо в духовці

Яловичина, запечена в духовці з чорносливом-ніжне і смачне м’ясо, яке стане прекрасним доповненням до святкового столу. М’ясо виходить дуже соковитим і неймовірно апетитною. Готується м’ясо просто і швидко. До речі, м’ясо буде готове відразу з соусом, що дуже зручно.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм яловичини
  • 150 грам чорносливу
  • 300 грам яблук
  • 4 столові ложки оливкової олії
  • сіль
  • пів чайної ложки розмарину
  • пів чайної ложки суміші перців

Починаємо приготування

  • У миску кладемо чорнослив і заливаємо окропом. У такому вигляді залишаємо на 5 хвилин, а потім воду зливаємо.
  • Яблуко очищаємо від шкірки, видаляємо насіння і нарізаємо шматочками.
  • М’ясо промиваємо і сушимо паперовим рушником. Поливаємо його оливковою олією і розтираємо руками. Зверху присипаємо його сіллю, сумішшю перців і розмарином. Всі спеції добре втираємо руками.
  • Беремо рукав для запікання. Кладемо в нього м’ясо, підготовлені яблука і чорнослив. Добре закриваємо його і перекладаємо на деко.
  • Ставимо його в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 50 хвилин.
  • Через відведений час деко дістаємо з духовки і акуратно розрізаємо рукав зверху. Виймаємо з нього чорнослив і яблука.
  • Відстрочені фрукти подрібнюємо блендером до стану пюре.
  • Яловичину нарізаємо невеликими шматочками і подаємо з підготовленим соусом. Блюдо виходить неймовірно смачним і ви прийдете від нього в захват. Таку яловичину ви ніколи не їли. Це нереально смачно.

    А ще ми рекомендуємо вам спробувати м’ясні рулети з маринованим огірком. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Невероятно нежное запеченное мясо в духовке

    Приємного апетиту!