Дуже смачний м’ясний рулет з болгарським перцем і яйцями: чудова закуска для будь-якого меню! Це блюдо приводить в захоплення абсолютно всіх: як дорослих, так і дітей.
Так що закуску з легкістю можна назвати сімейною! Рулет з м’ясного фаршу готується дуже просто! Страва виглядає неймовірно красиво, апетитно! Ідеально підходить для святкового столу. Досить буде доповнити закуску легкими салатиками і овочами: свіжими або маринованими. Повірте, все геніальне – насправді просто: було б лише бажання.
Необхідні інгредієнти
- м’ясний фарш яловичина/свинина – 1 кілограм
- курячі яйця – 3 штуки,
- болгарський перець – 100 грам,
- сіль – 1 чайна ложка,
- чорний мелений перець (суміш перців) – 1 чайна ложка,
- 50 мл рослинна олія – 50 мілілітрів.
Як приготувати дуже смачний м’ясний рулет
Дуже смачний м’ясний рулет можна подавати з легким салатом, зі свіжими або маринованими овочами. Закуска має ідеальний смак: як в гарячому, так і в холодному вигляді! Запевняю вас, що вам обов’язково сподобається ця страва! Якщо ще не вирішили, що приготувати на новорічний стіл, то цей рецепт доведеться, як не можна до речі. Треба більше страв? Тоді ласкаво просимо на наш сайт: є багато всього цікавого.
Приємного всім апетиту і святкового настрою.