Неймовірно легка закуска — печериці в духовці

Печериці, приготовлені в духовці — неймовірно смачне і легке блюдо. І з них виходить просто шикарна закуска до святкового столу. Печериці просто готуються і з їх приготуванням впорається навіть сама недосвідчена господиня. Готуються грибочки досить швидко і припадуть до смаку кожному, хто їх спробує.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм шампіньйонів
  • 70 грам вершкового масла
  • 2 столові ложки лимонного соку
  • 1 столова ложка рослинної олії
  • 1 чайна ложка сушеного часнику
  • сіль, перець
  • зелень

Починаємо приготування

  • Вершкове масло розтоплюємо і додаємо в нього сіль з часником. Все ретельно перемішуємо.
  • Печериці промиваємо, перекладаємо в салатник і виливаємо підготовлене масло. Все добре перемішуємо.
  • Форму для випічки промазуємо рослинним маслом і викладаємо в неї грибочки головкою вгору.
  • Отриману заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. І випікаємо протягом 30 хвилин. А потім перекладаємо на тарілку, присипаємо зеленню і поливаємо лимонним соком. А потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також мариновані печериці по — корейськи. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Невероятно легкая закуска — шампиньоны в духовке

    Приємного апетиту!