Картопляні роли з фаршем: цікавий варіант сніданку або перекусу

Масляна тепер вже нескоро, але це не привід не готувати млинці.

Зберігайте себе цей незвичайний рецепт: смачні картопляні роли з фаршем. Страва готується дуже просто і досить швидко. Картопляні млинці до смаку виходять трохи схожими на деруни. Роли ситні і неймовірно смачні. Дане блюдо хороший варіант сніданку, а також обіду або вечері. Спробуйте подати їх, посипавши тертим сиром, або полив сметаною. Ні ви, ні ваші близькі точно не залишитеся байдужими до такого перекусу.

Необхідні інгредієнти

  • 5 картоплин;
  • 1 яйце;
  • 1 цибулина;
  • ½ Чайної ложки солі;
  • 100 грам борошна.

для начинки

  • 400 грам фаршу;
  • 2-3 зубчики часнику;
  • 1/3 чайної ложки солі;
  • перець чорний мелений за смаком;
  • приправа для фаршу за смаком;
  • зелень за смаком.

Як приготувати картопляні роли з фаршем

  • Одну велику цибулину натираємо на дрібній тертці.
  • Також на дрібній тертці трьом сиру картоплю. Якщо незручно користуватися теркою, можна подрібнити все блендером.
  • Картопляну масу відразу змішуємо з тертим цибулею: так картопля не потемніє.
  • Вбиваємо туди ж куряче яйце і додаємо сіль. Все добре перемішуємо.
  • Також до картоплі додаємо пшеничне борошно і перемішуємо. Наше тісто готове.
  • Ставимо Сковороду на вогонь розігріватися і вливаємо в неї рослинне масло.
  • Потім беремо один ополоник картопляної маси, наливаємо в сковорідку і рівномірно розподіляємо по дну.
  • Картопляні млинці обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні.
  • Поки млинчики остигають, зробимо начинку. Будь м’ясний фарш перекладаємо в миску і відправляємо в нього подрібнений часник (можна пропустити через прес або дрібно нарізати).
  • Солимо, перчимо, додаємо приправи за смаком і сушену зелень.
  • Фарш добре перемішуємо.
  • Беремо картопляний млинець і рівномірно викладаємо на нього шар фаршу, звертаємо в рулет.
  • Форму для запікання змащуємо рослинним маслом, перекладаємо в неї наші заготовки.
  • Відправляємо блюдо запікатися в духовку: на 30-35 хвилин при 180 градусах.
  • Готові роли розрізаємо на невеликі шматочки і подаємо на стіл.
  • Картопляні роли з фаршем – це дуже ситне і апетитне блюдо. А якщо ще подати їх зі сметаною, вийде набагато смачніше. Страва особливо сподобається любителям картоплі (і дерунів, зокрема). Зберігайте собі рецепт. Ще більше цікавих рецептів страв ви знайдете на нашому сайті: заходьте і вибирайте.

    Картофельные роллы с фаршем: интересный вариант завтрака или перекуса

    Приємного всім апетиту.