Інгредієнти:
Для млинчиків
- Борошно пшенична
240 грамів
- Цукор
2 ст. л.
- Розпушувач
1 ч. л.
- Масло вершкове
50 грамів
- Яйця курячі
1 штука
- Молоко
350 мілілітрів
- Олія рослинна рафінована
30 грамів
Для крему
- Йогурт
500 мілілітрів
- Цукор
- Какао-порошок
3 ст. л.
- Вершки 20%-ой жирності
100 грамів
Для прикраси
- Шоколад
- Горіхи
- Кількість порцій: 8
- Час підготовки: 60 хвилин
- Час приготування: 12 годин
- Температура подачі: Кімнатна температура
- Тип обробки: Жарення
- Кухня: Російська
- Привід: Повсякденний
- Сезон: круглий рік
Готуємо млинці. Спочатку змішуємо всі сухі інгредієнти: борошно, цукор, сіль, розпушувач. Потім додаємо рідкі. Розтоплене вершкове масло (не гаряче), яйця і молоко. Молоко, до речі, можна розбавити водою. Приблизно 50 на 50. Все це дуже добре перемішуємо. Віночком або міксером. До тих пір, поки не розійдуться всі грудочки. Випікаємо на рослинній олії 10-15 млинчиків.
Потім робимо крем. Збиваємо блендером йогурт, цукор і какао.
Якщо крем здасться несолодким, замість какао можна додати варення або згущене молоко.
Для прикраси подрібнюємо шоколад і горіхи.
Після того як млинці охолонуть, викладаємо їх один на одного в глибокій формі, добре змащуючи кремом кожен млинець. Потім промазуємо краю, зверху посипаємо шоколадом та горіхами і ставимо на ніч у холодильник.