Млинцевий йогуртовий торт

Блинный йогуртовый торт

Інгредієнти:

Для млинчиків

Борошно пшенична

240 грамів

Цукор

2 ст. л.

Розпушувач

1 ч. л.

Масло вершкове

50 грамів

Яйця курячі

1 штука

Молоко

350 мілілітрів

Олія рослинна рафінована

30 грамів

Для крему

Йогурт

500 мілілітрів

Цукор
Какао-порошок

3 ст. л.

Вершки 20%-ой жирності

100 грамів

Для прикраси

Шоколад
Горіхи
  • Кількість порцій: 8
  • Час підготовки: 60 хвилин
  • Час приготування: 12 годин
  • Температура подачі: Кімнатна температура
  • Тип обробки: Жарення
  • Кухня: Російська
  • Привід: Повсякденний
  • Сезон: круглий рік

Готуємо млинці. Спочатку змішуємо всі сухі інгредієнти: борошно, цукор, сіль, розпушувач. Потім додаємо рідкі. Розтоплене вершкове масло (не гаряче), яйця і молоко. Молоко, до речі, можна розбавити водою. Приблизно 50 на 50. Все це дуже добре перемішуємо. Віночком або міксером. До тих пір, поки не розійдуться всі грудочки. Випікаємо на рослинній олії 10-15 млинчиків.

Потім робимо крем. Збиваємо блендером йогурт, цукор і какао.

Якщо крем здасться несолодким, замість какао можна додати варення або згущене молоко.

Для прикраси подрібнюємо шоколад і горіхи.

Після того як млинці охолонуть, викладаємо їх один на одного в глибокій формі, добре змащуючи кремом кожен млинець. Потім промазуємо краю, зверху посипаємо шоколадом та горіхами і ставимо на ніч у холодильник.