Інгредієнти:
- Лікер Cointreau
200 мілілітрів
- Цукор
170 грамів
- Сік апельсиновий
60 грамів
- Лимонний сік
40 грамів
- Цедра апельсина
10 грамів
- Цедра лимона
10 грамів
- Масло вершкове несолоне
220 грамів
- Полуниця
300 грамів
- Морозиво
200 грамів
- Кількість порцій: 4
- Час приготування: 30 хвилин
- Час приготування: 10 хвилин
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Тип обробки: Випікання
Приготування:
- Крок 1. Приготувати млинці.
Приготуйте млинці по своєму коханому рецептом.
- Крок 2. Приготувати соус.
Насипте цукор на сковороду і на середньому вогні розтопіть його. Як тільки цукор розтане, додайте апельсиновий сік, перемішайте.
- Крок 3. Додати в соус цедру і лікер.
Слідом відправте цедру і лікер і знову перемішайте. Останнім потрібно додати вершкове масло і ще раз все перемішати до однорідного стану.
- Крок 4. Прогріти млинці.
Складіть готові млинці в 4 рази, перекладіть їх в сковороду з соусом і прогрівайте 4-5 хвилин.
- Крок 5. Сервірувати готову страву.
Готову страву подавати з кулькою морозива і полуницею.