Млинці «Налисники з сиром»

Блины «Налисники с творогом»

Інгредієнти:

Яйця курячі

2 штуки

Крохмаль

0,5 скл.

Молоко

1 скл.

Масло вершкове

2 ст. л.

Сир

200 грамів

Яєчний жовток

1 штука

Ванільний цукор

1 ч. л.

Сіль

1 щіпка

Масло топлене

100 грамів

  • Кількість порцій: 10
  • Час підготовки: 20 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин

Для приготування млинців збийте 2 яйця, додайте півсклянки крохмалю і склянку молока. Розтопіть дві столові ложки вершкового масла і вилийте в тісто.

Випікайте на гарячій сковорідці, не змащуючи її олією. Готові млинчики кладіть на тарілку, змащуючи маслом.

Приготуйте начинку. Сир розітріть виделкою з жовтком, цукром і сіллю в однорідну масу. На млинець покладіть трохи начинки і поверніть конвертиком.

Візьміть великий сотейник з товстими стінками покладіть вершкове масло або влийте вже готове розтоплене масло. Покладіть млинці з начинкою, накрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні 15-20 хвилин. Масло має повністю вбратися.

Після того, як млинці будуть готові, відразу подавайте до столу. Можна посипати цукровою пудрою або подати зі сметаною і джемом.

Приємного апетиту!

Автор: Юлія