Інгредієнти:
- Яйця курячі
2 штуки
- Крохмаль
0,5 скл.
- Молоко
1 скл.
- Масло вершкове
2 ст. л.
- Сир
200 грамів
- Яєчний жовток
1 штука
- Ванільний цукор
1 ч. л.
- Сіль
1 щіпка
- Масло топлене
100 грамів
- Кількість порцій: 10
- Час підготовки: 20 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
Для приготування млинців збийте 2 яйця, додайте півсклянки крохмалю і склянку молока. Розтопіть дві столові ложки вершкового масла і вилийте в тісто.
Випікайте на гарячій сковорідці, не змащуючи її олією. Готові млинчики кладіть на тарілку, змащуючи маслом.
Приготуйте начинку. Сир розітріть виделкою з жовтком, цукром і сіллю в однорідну масу. На млинець покладіть трохи начинки і поверніть конвертиком.
Візьміть великий сотейник з товстими стінками покладіть вершкове масло або влийте вже готове розтоплене масло. Покладіть млинці з начинкою, накрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні 15-20 хвилин. Масло має повністю вбратися.
Після того, як млинці будуть готові, відразу подавайте до столу. Можна посипати цукровою пудрою або подати зі сметаною і джемом.
Приємного апетиту!
Автор: Юлія