Курячий суп з фрикадельками

Куриный суп с фрикадельками

Інгредієнти:

Курка

1 штук(і)

Цибулина

1 штук(і)

Картопля

3 штук(і)

Морква

2 штук(і)

Селера (стебла)

3 штук(і)

Пастернак (корінь) (або корінь петрушки або селери)

0,5 штук(і)

Зелень петрушки і кропу
Зубчики часнику

2 штук(і)

Куркума
Сіль
Фарш курячий (для фрикадельок)

350 грамів

Сухарі панірувальні (для фрикадельок)

3 ст. л.

яйце (для фрикадельок)

1 штук(і)

Зубчики часнику (для фрикадельок)

1 штук(і)

Зелень петрушки (для фрикадельок)
Цибулина (для фрикадельок)

0,5 штук(і)

Сіль (для фрикадельок)
Перець (для фрикадельок)
  • Кількість порцій: 8
  • Час приготування: 120 хвилин
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Тип обробки: Варіння

Порізану на шматочки курку заливаємо 4 л води, солимо, варимо годину. Додаємо нарізані овочі, половину зелені, куркуму. Замість пастернака можна використовувати корінь петрушки або селери. Через півгодини суп готовий. Перед подачею засипаємо кріп і подрібнений часник. Розкладаємо по тарілках фрикадельки, заливаємо супом, посипаємо петрушкою. Для фрикадельок: у фарш додаємо трохи води, змішати з сухарями, жовтком, подрібненими цибулею і часником, петрушкою, сіллю, перцем. Вводимо збитий в піну білок, формуємо кульки, відварюємо.