Куряче філе, фаршироване гречкою з грибами

Це дуже смачне і дієтичне блюдо. А ще в ньому багато білка і мало вуглеводів з жирами. страва припаде до смаку всім, хто стежить за своїм харчуванням. Старається є низькокалорійні страви і вживає в їжу мінімум жирів. Куряче філе з гречкою-блюдо, яке сподобається тим, у кого мало вільного часу. Адже це блюдо повністю самодостатня і не потребує додаткового гарніру.

Необхідні продукти

  • 4 курячих філе
  • 200 грам гречки
  • 2 склянки води
  • 500 грам печериць
  • 1 цибулина
  • 500 мілілітрів вершків
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Гречку добре промиваємо, кладемо в каструлю і заливаємо водою. Ставимо її на плиту, доводимо до кипіння, солимо і варимо крупу до готовності.
  • Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Нарізаємо невеликими шматочками промиті печериці.
  • У сковороду наливаємо олію, розігріваємо його і додаємо цибулю. Періодично помішуючи тушкуємо цибулю до золотистого кольору. Потім додаємо в нього шампіньйони і смажимо все разом до готовності грибів.
  • У готову гречку додаємо частину приготованих грибів і перемішуємо.
  • Потім беремо куряче філе, відрізаємо мале філе, а потім в центрі робимо невеликий гаманець. Такі ж кишеньки робимо з бічних сторін. Таким чином поступаємо з кожним філе.
  • Підготовлене філе начиняємо гречкою і накриваємо відрізаним малим філе.
  • Нагріваємо олію на сковороді і викладаємо підготовлене філе. Обсмажуємо його на сильному вогні до рум’яного стану.
  • У невеликій сотейник наливаємо вершки і викладаємо залишилися обсмажені гриби. Масу солимо і перчимо за смаком, а потім доводимо до кипіння.
  • Отриманий соус виливаємо до курячого філе, накриваємо кришкою і тушкуємо м’ясо на повільному вогні ще 10 хвилин. Через відведений час смачну страву до вечері готовий, можна подавати до столу.
  • Спробуйте також свинину з овочами. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Куриное филе, фаршированное гречкой с грибами

    Приємного апетиту!