Неймовірно ніжне куряче філе, запечене у вершковому соусі

Куряче філе-дієтичне м’ясо. яке намагаються є ті, хто дотримується правильного харчування і хоче скинути зайву вагу. Але зазвичай філе досить сухе. адже в ньому зовсім немає жиру. І це робить його не зовсім смачним. Ми вирішили цю проблему і пропонуємо вам запекти куряче філе в молоці. У такому варіанті ваше м’ясо буде ніжним, соковитим і дуже смачним. Ви здивуєтеся наскільки смачним може бути просте філе.

Подавати його можна з різними гарнірами: кашею, макаронами, куркою. А ще до нього можна подати запечені овочі, приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

Необхідні продукти

  • 2 курячих філе
  • 100 мілілітрів вершків
  • 100 мілілітрів води
  • 2 щіпки шафрану
  • розмарин
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 4 зубчики часнику
  • сіль, перець, спеції за смаком

Починаємо приготування

  • Філе добре промиваємо і сушимо паперовим рушником. Потім сушимо і перчимо за смаком.
  • На сковороду наливаємо оливкова або рослинне масло. Добре розігріваємо і кладемо курячу грудку. Обсмажуємо його з двох сторін на сильному вогні. М’ясо повинно залишитися недожаренним, але придбати приємну рум’яну скоринку.
  • Часник очищаємо від лушпиння і кладемо у форму, зверху викладаємо куряче філе.
  • У сковороду, де обсмажували філе, вливаємо вершки і воду, додаємо шафран, розмарин і улюблені спеції. Все перемішуємо і доводимо масу до кипіння.
  • Гарячий соус виливаємо на куряче філе. І ставимо форму в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо його протягом 30 хвилин. За цей час духовку кілька разів відкриваємо і поливаємо філе вершковим соусом. Так воно буде більш ніжним і соковитим.
  • Через відведений час м’ясо готове, можна подавати до столу.
  • Невероятно нежное куриное филе, запеченное в сливочном соусе

    Приємного апетиту!