Готуємо гаряче м’ясне блюдо на святковий стіл: з будь-якого м’яса! На гарнір підійде наша улюблена картопелька! Поки страва коштує в духовці, встигнемо зробити салати і закуски!
На все вистачить часу! А, якщо все вже готове і треба просто почекати гаряче: що ж, чекаємо і дивимося улюблені новорічні передачі! М’ясо з картоплею, в ароматному пікантному маринаді, запечене в духовці – це не тільки дуже красиве, але і неймовірно апетитне блюдо. Рум’яний картопля схожий на квітку, а м’ясні шматочки виходять ніжними, соковитими і м’якими. З таким гарячим блюдом чудово поєднуються легкі салати: із свіжих або маринованих овочів.
Необхідні інгредієнти
- м’ясо – 1 кілограм;
- картопля – 1,5 кілограма.
Для маринаду
- масло рослинне – 150 мілілітрів,
- часник – 4 зубчики,
- сіль – 1-2 чайних ложки (за смаком),
- приправа – за смаком
- гірчиця – 2 чайних ложки,
- помідор – 1 велика штука,
- гриби білі – 250 грам (можна взяти печериці),
- твердий сир – 200 грам.
Як приготувати гаряче м’ясне блюдо на святковий стіл
Гаряче м’ясне блюдо – це два в одному: і гарнір, і м’ясо! Апетитне, рум’яне і дуже смачне блюдо! З форми перекладаємо на сервірувальну тарілку. М’ясо можна одразу розрізати на порційні шматочки! Чудовим доповненням стануть легкі салати зі свіжих або маринованих овочів і шматочки домашнього хліба. Рецепти і того, і іншого, і третього, ви знайдете на нашому сайті: заходьте і вибирайте.
Щасливого Нового року!