Кукурудзяні панкейкі-прекрасне блюдо до сніданку

На нашому сайті вже є рецепт приготування класичних панкейків. А сьогодні ми пропонуємо вам приготувати — кукурудзяні. Панкейкі виходять смачні і ароматні, а головне-не жирні. Вони чудово підійдуть до сніданку і відмінно поєднуються з будь-яким джемом, згущеним молоком або сметаною.

Необхідні продукти

  • 300 грам пшеничного борошна
  • 200 грам кукурудзяного борошна
  • 1,5 чайні ложки соди
  • 1 чайна ложка солі
  • 100 грам цукру
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1 куряче яйце
  • 200 мілілітрів молока

Починаємо приготування

  • У глибоку миску просіваємо пшеничну і кукурудзяну муку. Додаємо до неї соду, сіль і цукор. Все добре перемішуємо.
  • В іншу миску вливаємо молоко, додаємо куряче яйце і оливкове масло, все добре перемішуємо.
  • Готову рідку масу вливаємо в суху суміш і ретельно перемішуємо.
  • Розігріваємо сковороду (без масла!) і виливаємо на неї ложкою тісто. Обсмажуємо панкейкі до рум’яного стану з двох сторін, а потім подаємо до столу.
  • До такої страви прекрасно підійде сирої джем з полуниці. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Кукурузные панкейки-прекрасное блюдо к завтраку

    Приємного апетиту!